Fortsätt Lev

Det var ren lycka när jag öppnade mina dm’s och såg att jag fått den här länken i ett meddelande från min kära homie Benny ‘Kaz Bnr‘. Det var för ca 10 år sedan som han introducerade mig för Ken Ring när vi satt och lyssnade på ‘Själen av en vän’ ifrån Bennys boomboxväska som han hade med sig överallt han gick och fick hela Santa Barbara att lyfta med sin närvaro.

Det var ett underbart sammanträffande att jag på samma dag som jag fick den här videon skickad till mig som jag åkte längst med Highway One i Kalifornien och mindes tiderna från den tid då vi bodde på den amerikanska västkusten. Jag satte på Fortsätt Lev i högtalana på full volym och direkt inom de första sekunderna kom känslorna strömmande fram som om jag var tillbaka med gänget på SBCC och Ken Ring spelades ifrån Bennys väska.

Jag är så jävla stolt över dig Kaz Bnr. Ditt jobb med att regisera och göra den här videon visar verkligen hur talangfull du är och vilken passion du har för skapandet. Låten är helt outstanding i sig men tillsammans med videon så blir upplevelsen total och ni har verkligen skapat ett mästerverk som helt seriöst gjorde mig till en bättre människa. Den gick på repeat en hel kväll och för varje gång så blev den starkare och bättre. Tårarna och gåshuden kom när jag gång på gång när jag kände orden, tonerna och bilderna från en dramatisk berättelse om glädje, sorg, längtan och framgång.

Tack så mycket 🤩🎶🎞️

Artist Ken Ring feat Julius

Producent Jesper Welander

Musikvideo Kaz Bnr

Lyssna på Spotify och lägg i spellistan

Published by Axel Brundin

-Singer in the band Wilja. -Blogger/Artist Influencer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: