🎇⚡En av de absolut bĂ€sta

En av de absolut bĂ€sta mĂ€nniskorna jag vet har en given plats pĂ„ inspirationsvĂ€ggen i bandets studio pĂ„ Östergatan i Ängelholm. Under uppvĂ€xten pĂ„ SkĂ„nska landsbygden hade jag den bĂ€sta tĂ€nkbara starten tillsammans med vĂ€nskap av den bĂ€sta arten. Du har alltid varit dĂ€r och Ă€r fortfarande samma stabila och hjĂ€lpsamma vĂ€n som finns dĂ€r och förbĂ€ttrar livet med goda rĂ„d, lustiga kommentarer och generositet utan dess like. Vi har under Ă„ren bland annat spelat ishockey, fotboll, innebandy, Ă„kt skateboard, sprungit 60 meter, spelat tevespel och skapat musik tillsammans. Du förgyller min tillvaro och gör mig starkare, bĂ€ttre och smartare. Det har du alltid gjort och du Ă€r en klippa Mannen. Du vĂ€xer stĂ€ndigt med nya utmaningar och gör det med stil, glamor och bravur. Grattis pĂ„ födelsedagen Erik Brunnström 🇾đŸ‡Ș⚡🎇

Foto av Anna Brunnström

Published by Axel Brundin

-Singer in the band Wilja. -Blogger/Artist Influencer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: