Söker nya utmaningar

Jag är ute på arbetsmarknaden igen efter att ha arbetat i över tre år som produktionsarbetare på Topflight AB i Ängelholm. Det har varit en mycket lärorik period som har gett mig goda kunskaper inom grafisk produktion samt varit en plats där jag skapat vänskaper som jag önskar att behålla även i framtiden. 

Idag söker jag nya utmaningar och främst en position som gör det möjligt för mig att arbeta med marknadsföring eller försäljning av varor och tjänster, samt en god ekonomisk trygghet som gör det möjligt för mig att leva ett stabilt liv i Sverige och samtidigt upprätthålla en bra relation till min son som bor i USA. 

Om du vill veta mer eller är intresserad av att boka ett möte så får du gärna höra av dig på telefon eller e-mail. Om du tror dig känna någon annan som är intresserad får du gärna dela detta inlägg tillsammans med mitt bifogade CV. 

Med vänliga hälsningar

Axel Brundin

Published by Axel Brundin

-Singer in the band Wilja. -Blogger/Artist Influencer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: